Зелено кафе Spetema 2018-03-21T08:01:13+00:00

Project Description

Зелено кафе на капсули за отслабване

Зелено кафе 

Зелено кафе на капсули за отслабванеЗелено кафе  “SPETEMA Green Coffee” е 100% натурален продукт, който ефективно помага за намаляване на излишното тегло.

Зеленото кафе е продукт, чиито качества и употреба мнозина все още не познават. Зеленото кафе “SPETEMA Green Coffee” всъщност представлява специално обработени сурови, неизпечени, кафеени зърна.Те са изключително богати на хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговата нарастваща популярност най-вече в натуралната козметика.

Ясно е, че хората пият кафе всеки ден под формата на еспресо, шварц, джезве и други популярни начини на приготвяне. Но какво прави натуралното зелено кафе да помага за изгарянето на мазнините? Причината е, че зърната зелено кафе съдържат химическо съединение, известно като хлорогенна киселина. Това съединение се намира в печеното кафе, но в много по-малка концентрация, поради което ефектът е и по-слаб. Хлорогеновата киселина в зеленото кафе спомага за оптималното ускоряване на метаболизма в тялото, което не само спомага за отслабването, но и допринася за по-нататъшното контролиране на теглото. Също така, хлорогеновата киселина е в състояние да намали ефективността на ензим, който превръща мастните депа в черния дроб в глюкоза. Това спомага за по-малко натрупване на излишни мазнини в организма. Зеленото кафе е и мощен антиоксидант. Ето защо, приемът на зелено кафе защитава клетките и органите от въздействието на вредните свободни радикали.

Зелено кафе “SPETEMA Green Coffee” е 100% сурово натурално кафе с комплексно въздействие. Специалната обработка на зърната, както и съдържанието на 100% ARABICA Ви гарантират:

• ЗАСИЛВАНЕ НА МАСТНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ

• ЕФЕКТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО

• ПОТИСКАНЕ НА АПЕТИТА

• НАМАЛЯВАНЕ НА ЛОШИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ

• МОЩНО АНТИОКСИДАНТНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

• ПРОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

• ОБОДРЯВА, СТИМУЛИРА И ТОНИЗИРА

• ЗАСИЛВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ

• ОГРАНИЧАВАНЕ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

• НОРМАЛИЗИРАНЕ НИВАТА НА КРЪВНАТА ЗАХАР

• НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Според съществуващите проучвания за зелено кафе, експерти са стигнали до извода, че с помощта на този продукт може да загубите от 2 до 5 кг в период от десет дни. След един месец са отчетени резултати на загуба на тегло до 17 кг. Зеленото кафе ще помогне да отслабнете без диети и физически упражнения. За разлика от останалите продукти за отслабване на пазара, зеленото кафе Ви кара да губита килограми от самите мастни натрупвания по тялото, а не просто водата, която се съдържа в организма.

Зелено кафе “SPETEMA Green Coffee” е подходящо за всички хора, търсещи начин да свалят излишните килограми и да се почувстват добре в тялото си.

Зелено кафе “SPETEMA Green Coffee” се предлага в разфасовки от 200 г мляно, 200 г кафе на зърна, както и в еднократни дози POD с мляно кафе от 7 г за еспресо.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons