КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso RISTRETTO

С ИЗРАЗЕН СИЛЕН И ДЪЛГОТРАЕН ВКУС Тъмно препечени зърна Арабика от средна и Южна Америка придават на ристрето една цялостност с подчертана нотка на какао.

Перфектен микс на вкус и лекота………


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso ESPRESSO FORTE

ПРИДАВАЩО ПЪЛНА ХАРМОНИЯ Съставено предимно от Арабика от Южна и Средна Америка, печели своя цялостен аромат, благодарение на силно изпеченото еспресо, притежаващ хармоничен оттенък на плодове.

Перфектен микс на вкус и мек аромат………


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso ESPRESSO LEGGERO

СЛАБО И ОСВЕЖАВАЩО Една хармонична смесица от южноамерикански зърна Арабика и Робуста съчетават нежни житни и какаови оттенъци и му придават цялостност.

Перфектен микс от сила и мекота……….


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso LUNGO FORTE

СИЛНО АРОМАТНО Една рафинирана смесица на Арабика от Южна и Средна Америка придават на този тип кафе   силен оттенък както на препечени зърна, така и на плодови нотки. Лунго форте произхожда от 100% Неспресо ААА програма за природосъобразно качество.

Перфектен микс от мекота и сила………


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso LUNGO LEGGERO

СИЛНО АРОМАТНО И ОСВЕЖАВАЩО Нежният му аромат с лек жасминов оттенък се дължи на прецизната смесица от зърна Арабика от Южна и Средна Америка.

Перфектен микс от сладост и аромат……….


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso ESPRESSO DECAFFEINATO

НАСИТЕНО И СИЛНО Тъмно препечени зърна Арабика от Южна Америка и тънък слой Робуста придават на този тип безкофеиново кафе фини нотки на жито и какао.

Перфектен микс на вкус и мек аромат……….


КАФЕ КАПСУЛИ Nespresso LUNGO DECAFFEINATO

AРОМАТНО И С КАДИФЕН ВКУС Чрез рафинираната смесица на натурално безкофеинова южноамериканска Арабика и Робуста, този тип кафе притежава силно изразен аромат на червени плодове и жито.

Перфектен микс от сладост и сила……….


nespresso professional