Предлаганите от Кабо Верде видове Капсули Лаваца са способни да задоволят всеки вкус и Вие като наши клиенти можете да получите и БЕЗПЛАТНА кафемашина за Капсули Лаваца. За да заявите Вашето желание за получаване на БЕЗПЛАТНА кафемашина за Капсули Лаваца, моля натиснете ТУК! или се свържете с нас по телефона от

Наш сътрудник ще се свърже с Вас в удобно за Вас време и ще ви консултира по телефона за да направите най-добрия избор от гамата кафе Капсули Лаваца.

Ако не сте сигурни какво точно желаете да пиете от гамата  кафе капсули Лаваца, бихме могли да направим и БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ във Вашия офис или магазин в удобно за Вас време!


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE DECAFFEINATO

Смес получена чрез специална техника за приготвяне на кафе, подобряваща и придаваща сладък вкус. Дава на еспресото малко шоколадов послевкус и кадифен каймак.
Перфектен микс на вкус и лекота………..


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE INTENSO

Иновативната система за приготвяне на кафе се получава особено интензивен, кремаво еспресо, с постоянен и балансиран послевкус.
Перфектен микс на вкус и мекота………..


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE RICCO

Специален процес на печене и иновативна система за приготвяне на кафе се получава плътно, богато еспресо с шоколадово нотки.
Перфектен микс от сила и мекота……….


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE DELICATO

Кафена смес със сладък, мек и отпускащ вкус. Специален процес за приготвяне на кафе и комбинация от абсолютно прецизно мелене, в резултат на които се получава невероятн обикновено или дълго еспресо, с постоянен каймак.
Перфектен микс от мекота и сила……….


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE CREMA GUSTO

Специалната технология на печене, в съчетание с правилното смилане, ни дава кафе с особено сладък и кадифен постоянен послевкус и дебел, златен каймак, който крие божествен аромат.
Перфектен микс от сладост и аромат……….


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE AMABILE

Специален процес за приготвяне на кафето, в комбинация с правилното смилане, ни дава кафе с особено нежен и мек аромат и дълготраен каймак при късо или дълго еспресо, с балансиран послевкус.
Перфектен микс на вкус и мек аромат………..


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE DOLCE

Сладък, плътен вкус обвит в кремообразна смес. Изполазвайки иновативната система за приготвяне на кафе се получава сладко и ароматно еспресо с гъст, упорит каймак.
Перфектен микс от сладост и сила……….


КАФЕ КАПСУЛИ ЛАВАЦА BLUE TIERRA

Топ смес от 100% Арабика кафе характеризиращо се с много плътен и сладък аромат и мек, дебел каймак.
Перфектен микс от деликатност и финес…………


Капсули лаваца е може би най-известната система монодози кафе в целия свят. Имиджът е граден с години труд на екипите от специалисти на Лаваца. А нововъведенията в системата капсули лаваца , не е просто козметична промяна или имидж и дизайн, а резултат на задулбочени изследвания и анализи на вкусовете на клиентите на лаваца от различни краища на света, притежаващи различни вкусове и предпочитания.