Кафе Lavazza 2018-03-21T08:01:11+00:00

Кафе Lavazza

Вашето кафе Lavazza на капсули !

кафе на капсули Lavazza BLUE

Кафе Lavazza BLUE е изключителна система, предназначена за пазара на автоматични кафемашини за кафе за офиса и кафе за дома. Тя се състои от серия от модерни кафемашини и уникален асортимент от  кафе на капсули, който е създаден от специалистите на Lavazza, породен от истинската италианска страст към кафе еспресото.
Кафе Lavazza предлага иновативен метод на извличане и приготвяне на кафето от запечатани с единични дози капсули кафе, които гарантират истинско италианско кафе еспресо по всяко време, навсякъде: кремаво, ароматно съвършенство.
В офиси, магазини, фирми, малки и големи общности, както и на обществени места с висока консумация на кафе, кафе Lavazza BLUE е лесен и прост за използване продукт, с който постигате перфектно кафе еспресо достъпно за всеки.

Изберете Вашето кафе на капсули Lavazza BLUE!

Изберете Вашето кафе на капсули Lavazza Blue!

Вашата Кафемашина Lavazza 

Кафемашини Lavazza

Кафемашина за офис или кафемашина за дома?

Ние, от екипа на кафе Cabo Verde, предлагаме на нашите клиенти не просто кафето като продукт за пиене. С кафемашините на Lavazza, Вие ще се насладите на перфектно приготвено кафе с аромат, на който не може никой да устои. Според Вашите предпочитания , можем да Ви предложим различни варианти за БЕЗПЛАТНА  КАФЕМАШИНА  за офис или за дома Ви и разбира се най-важното –  удоволствие от всяка изпита глътка, гъст каймак  и истински, неподправен вкус!

Консумативи за кафе

Консумативи за кафе Lavazza за офиса

Изпитайте удоволствие когато пиете кафе в офиса. Нищо не впечатлява толкова Вашите клиенти и бизнес партньори или дори вдъхновява служителите Ви  повече, отколкото автентичния италиански вкус на кафе капсули LAVAZZA BLUE, красиво приготвени и сервирани с подходящите отличителни аксесоари и консумативи за кафе. За секунди превръщате вашия офис, стая за почивка или заседателната зала в едно приятно място, освобождавайки се от напрежението. Подходящите аксесоари и консумативи за кафе , са онази малка подробност, без която това е невъзможно! Предлагаме Ви да изпипате детайлите докрай, възползвайки се от предлаганите от нас чаши, бъркалки, захарчета, мед, суха и течна сметана и др. консумативи за кафе в офиса.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons