Кафе Spetema

Кафе Spetema 2018-12-09T05:44:10+00:00

Кафе Spetema

spetema-logo-new-1100x150


Кафе Спетема Стандарт


kafe-kapsuli-spetema-intenso-215x216

Кафе на капсули Espresso Rosso

Неподправен кафе букет с наситен аромат и разкошен вкус. Идеално еспресо, съчетано със сладост и сила. Espresso Rosso е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

Кафе Espresso Rosso,  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


kafe-kapsuli-spetema-Nero-215x216Кафе на капсули Espresso Nero

Бленд, получен от 100% Arabica, предлагащ богатство на вкус и благоухание. Изключително кафе с изтънчен аромат и балансиран отенък на подправки. SPETEMA Nero е създаден да задоволи и най-високите изисквания на истинските ценители на кафе.

Кафе SPETEMA Espresso Nero, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


kafe-kapsuli-spetema-crema-216x216

Кафе на капсули Espresso Crema

Балансиран бленд с деликатен аромат и плътен каймак. Перфектната комбинация от фин привкус и кафено удоволствие. Богато и хармонично кафе, предлагащо неповторима еспресо напитка, характерна за SPETEMA Coffee POD System.

Кафе Espresso Crema,  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


kafe-kapsuli-spetema-decafeinato-215x216

Кафе на капсули Espresso Decaffeinato

Кафе SPETEMA Decaffeinato запазва характерната рецептура на SPETEMA, като при него е отстранен кофеиновият компонент, без това да повлияе на вкусовите му качества и аромат. Леко и ароматно кафе, на което може да се насладите по всяко време на деня.

Кафе SPETEMA Decaffeinato, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Кафе Спетема с екзотичен аромат


 

kapsuli-Kafe-Spetema-Vanilia-220x160Кафе на капсули с аромат на Ванилия

Фино кафе еспресо, което съчетава сладостта на кафето и нежния аромат на истинската натурална ванилия. Благодарение на специалното изпичане, в бленда кафе еспресо ванилия изпъква мекият и деликатен кафеен вкус, последван от изтънчен и чувствен финал.

Кафе Espresso Vanilia, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


Kapsuli-Kafe-Spetema-leshnik-220x160Кафе на капсули с аромат на Лешник

Специално подбрана кафена селекция с деликатен лешников аромат. Изключително кафе с плътно тяло и изненадващо дълъг послевкус. Перфектна комбинация от богатство на аромат и фино кафено удоволствие.

Кафе Espresso Hazelnut, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


kapsuli-Kafe-Spetema-Shokolad-220x160

Кафе на капсули с аромат на Шоколад

Балансиран бленд от първокласни сортове кафе, за напитка с плътно тяло и нежен привкус на шоколад. Пълното изпичане на зърната извлича цялото богаство на какаови аромати от този бленд. Идеално кафе еспресо, с лека сладост и приятна мекота.

Кафе Espresso Chocolate, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 


kapsuli-Kafe-Spetema-Cheresha-220x160Кафе на капсули с аромат на Череша

Уникална селекция от висококачествени сортове кафе с живителен и освежаващ аромат на череша. Кадифен еспресо-еликсир, притежаващ динамика и елегантност. Изненадваща комбинация от плътно тяло и фин сладък вкус.

Кафе Espresso Cherry (кафе Еспресо Череша),  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Зелено Кафе Спетема


 

kapsuli-Kafe-Spetema-Zeleno-kafe-215x171Зелено Кафе на капсули Спетема – за отслабване

Зелено кафе  “SPETEMA Green Coffee” е 100% натурален продукт, който ефективно помага за намаляване на излишното тегло.

Зеленото кафе е продукт, чиито качества и употреба мнозина все още не познават. Зеленото кафе “SPETEMA Green Coffee” всъщност представлява специално обработени сурови, неизпечени, кафеени зърна.Те са изключително богати на хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговата нарастваща популярност най-вече в натуралната козметика.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons