поръчай 0897 96 55 55

СТЪПКА 1:

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА КАФЕМАШИНА

БЕЗ УСЛОЖНЕНИЯ И БЕЗ РИСКОВЕ.

Ние от Кабо Верде Кафе за офиса ви предлагаме лесна и опростена процедура за да изберете най-подходящата кафемашина за вашия офис. В зависимост от това дали предпочитате да пиете кафе на капсули или пък предпочитате кафе на зърна, които се смилат непосредствено преди приготвянето на кафето, можем да ви предложим различни марки и модели кафе машини.

Разбира се вие трябва да прецените и мястото, с което разполагате за кафемашина и не на последно място интензивността на ползване на кафе машината… Ако все пак се затруднявате в избора си – попитайте ни! Ние имаме богат опит и със сигурност ще ви предложим най-подходящата кафе машина за вашия офис!

поръчай 0897 96 55 55

СТЪПКА 2:

ИНСТАЛИРАМЕ ИЗБРАНАТА ОТ ВАС КАФЕМАШИНА

БЕЗ ЛИЗИНГ И БЕЗ ТАКСИ!

Получавате вашата кафемашина за офиса си с безплатна доставка! Не се тревожите за това да разучавате как се работи с кафемашината, тъй като ние изпращаме човек, който да обясни детайлно как да правите максимално добро за всеки отделен вкус кафе. Можете да изберете кафе машина с няколко програми за приготвяне на кафе и ние ще ви обучим как да приготвяте кафето по най-добрия начин с избраната от вас машина!

  • Безплатна доставка до кафе машината!

  • Инсталация от професионалист без да заплащате нищо допълнително

  • Обучение: как да направите най-доброто кафе за всеки вкус

  • Винаги можете да ни се обадите за консултация, ако имате въпроси

СТЪПКА 3:

СПОДЕЛЯТЕ С НАС ВАШИТЕ КАФЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ

АКО СТЕ ДОВОЛНИ – НИЕ ОСИГУРЯВАМЕ КАФЕТО ЗА КАФЕ МАШИНАТА!

Стараем се да предложим най-доброто кафе за офиса в София! Искаме да се развиваме като компания и именно за това държим на обратната връзка с вас. Искаме да знаем кога и какво ви харесва и къде можем да подобрим нашата услуга.

поръчай 0897 96 55 55
поръчай 0897 96 55 55

HomeOfficeCoffee.bg

Очаквайте скоро

Cabo Verde Morning Blend 0,500кг

Актуална промоция:

HomeOfficeCoffee.bg

Очаквайте скоро

Cabo Verde Morning Blend 0,500кг

Актуална промоция:

КАПСУЛИ ЗА КАФЕ    СОФИЯ

Разгледайте част от нашите предложения в за капсули за кафе, част от които имат екзотичен привкус и със сигурност биха изострили вкусовите Ви рецептори до край при отпиване на всяка една глътка.

КАФЕ МАШИНИ С КАПСУЛИ    ДОСТАВКА НА КАФЕ ЗА ОФИСА

Кабо Верде предлага на клиентите си едни от най-добрите кафемашини с капсули. Попитайте как можете да получите БЕЗПЛАТНА кафемашина за офиса – свържете се с нас ТУК! Ако пък желаете първо да опитате преди да поръчате, можете да се възползвате от нашата БЕЗПЛАТНА ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ на място във Вашия офис!

ESPRESSO

КАФЕ НА ЗЪРНА

БЕЗПЛАТНА

КАФЕ МАШИНА ЗА ОФИСА

ДЕГУСТАЦИЯ

НА КАФЕ В ОФИСА

РЕМОНТ

НА КАФЕ МАШИНА