Кафе за дома 2018-03-21T08:01:10+00:00

ДОСТАВКА НА КАФЕ ЗА ДОМА ОТ CABO VERDE

Доставка на кафе за дома за София и региона

Добре дошли на страницата на кафе Cabo Verde – един от най-големите дистрибутори на кафе за офиса и кафе за дома в гр.София. Вече почти 20 години кафе Cabo Verde се старае да вдъхнови Вас и Вашия екип за приятен и усмихнат ден, като доставя кафе за офиса Ви или кафе за дома Ви с гаранция за 100% качество и неподправен аромат. Ние се грижим усърдно, за да получите най-доброто кафе за офиса по време на почивките Ви в работно време. Ние предлагаме кафе услуги за бизнеси от всякакъв мащаб – имаме решения за малки, за средни и за големи офиси и гарантираме, че кафе Cabo Verde е перфектния избор за кафе за офиса и на работното място!

кафе на капсули Lavazza с безплатна кафе машина Lavazza кафе неспресо на капсули Kafe-na-kapsuli-Sofia-logo-newkafe-spetema-logo-155x60кафе за дома - зелено кафе

Кафе Lavazza BLUE е изключителна система, предназначена за пазара на автоматични кафемашини за кафе за офиса и кафе за дома. Тя се състои от серия от модерни кафемашини и уникален асортимент от  кафе на капсули, който е създаден от специалистите на Lavazza, породен от истинската италианска страст към кафе еспресото.
Кафе Lavazza предлага иновативен метод на извличане и приготвяне на кафето от запечатани с единични дози капсули кафе, които гарантират истинско италианско кафе еспресо по всяко време, навсякъде: кремаво, ароматно съвършенство.
В офиси, магазини, фирми, малки и големи общности, както и на обществени места с високаконсумация на кафекафе Lavazza BLUE е лесен и прост за използване продукт, с който постигате перфектно кафе еспресо достъпно за всеки.

Защо да изберете нас?

  • Не е необходима никаква инвестиция от Ваша страна
  • Напълно безплатна инсталация и поддръжка
  • Не Ви обвързваме с дългосрочни договори
  • Пестите време – ние се грижим за всичко
  • Имате пълен контрол върху месечния си бюджет
  • Не Ви ограничаваме с определена марка кафе – можете да изберете от много и различни на вкус видове кафе на капсули и ли кафе на зърна
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons