Кафемашини с капсули 2018-03-21T08:01:08+00:00

Kафемашини с капсули


Кафемашини с капсули вече могат да се намерят във всички магазини за битова техника. Допреди години технологията на приготвяне на кафе с Кафемашини с капсули не беше особено популярна на българския пазар, но с развитието и усъвършвнстването на процеса, сега е предпочитан метод за приготвяне на кафе. Истината е, че всички големи марки кафе откриха предимствата на приготвяне на ароматната напитка, използвайки Кафемашини с капсули. В днешно време всяка една от тези компании притежава собствени екипи висококвалифицирани специалисти, които постоянно усъвършенстват процеса. В момента последните модели Кафемашини с капсули притежават не само сензорни дисплеи, но и десетки екстри които могат да направят приготвянето на кафе по индивидуален вкус на клиента изключително лесно и дори забавно. Така например някои модели Кафемашини с капсули, могат да Ви приготвят кафе с точно зададена от Вас температура на напитката.

Ние от Кабо Верде, сме се погрижили да предложиме на своите клиенти богат избор от Кафемашини с капсули, които да направят приготвянето на любимата напитка бързо, лесно и тихо. Също така предлагаме при определени условия БЕЗПЛАТНО ползване на Кафемашини с капсули .

ВИДЕО – приготвяне на монодози за кафемашини с капсули

Технологията (ВИДЕОКЛИП), която използват повечето Кафемашини с капсули в голяма степен се състои във следното: Всички Кафемашини с капсули имат собствено контейнерче, където се поставя монодозата.


Кафемашините с капсули работят с монодози – капсули кафе, които са предварително изпечено и смляно определено количество кафе, опаковано в специална опаковка с водопропусклива мембрана, през която преминава напитката. Някои модели Кафемашини с капсули са снабдени със специални резервоари за капсули, благодарение, на които по време на приготвянето кафе капсулите се подават автоматично. При други модели всяка капсула кафе се зарежда поотделно. По време на приготвянето капсулата с кафе се пробива от двете страни – отгоре и отдолу. С помоща на специална игла тя се пълни с въздух. След това процеса на приготвяне е същия както при кафе машините с ръкохватка. След приготвяне на напитката кафе капсулата пада в специален резервоар за отпадъци.

Kафемашини с капсули ЛАВАЦА


кафемашини с капсули LAVAZZALavazza LB 1000

Lavazza BLUE LB1000 е проектирана за кафе капсули за еднократна употреба,  предназначена за среди, където потреблението е сравнително ниско, което го прави идеален за малкия бизнес и домашни среди. Тази кафемашина разполага с модерен дизайн от Pininfarina, носител на няколко награди италиански Bureau Design.

Lavazza BLUE  LB1000 сега е на разположение в специална оферта – с пълна кутия с 100 капсули, и безплатна инсталация и поддръжка (части и труд).

ПРОЧЕТЕТЕ  ПОВЕЧЕ >>

 


кафемашинас капсули LAVAZZA lb800Lavazza LB 800 

Кафемашините Lavazza ®  носят вкуса на кафе-сладкарница в дома. Lavazza ® Blue LB 800 е съкратена версия на Lavazza ® Blue LB 1000, кафемашина подходяща за малки офиси или домашно ползване. Въпреки компактния си размер, кафемашината Lavazza LB 800 има всички същите характеристики като кафемашината Lavazza LB 1000, включително чучур за парна и резервоар за 1200 куб.см вода. Тази машина е добре дошло допълнение към всяка кухня във всеки дом.

Перфектна кафемашина за инстантно кафе за малък офис.

На първо място, тя е компактна и напълно подходяща за офиси, с по-малко от 50 работници и служители. След това, и най-важното е, предполагам, че това ще повиши продуктивността на служителите ви, тъй като произвежда освежаващ вкус.

ПРОЧЕТЕТЕ  ПОВЕЧЕ >>


Kафемашини с капсули НЕСПРЕСО


Nespresso ES 100 KAFEMASHINA S KAPSULI Nespresso ES 100

– Подвижна плоча за затопляне на чаши, за да се гарантира перфектно предварително затоплена чаша

– Полу-автоматична система за вмъкване на кафе капсулата и за изтласкване обратно на капсулата кафе.

– Подготовка на топлата вода.

– Парна тръба за разпенване на млякото.

 

ПРОЧЕТЕТЕ  ПОВЕЧЕ >>


Kафемашини с капсули СПЕТЕМА

Ascaso Basic KAFEMASHINA S KAPSULI Ascaso Basic

Кафемашина Ascaso Basic вероятно е най-добрата кафемашина за еспресо за потребители с ограничен бюджет.

Изпълнена в елегантни линии от висококачествена ABS пластмаса в черно, кафемашината Ascaso Basic One разполага с месингов бойлер и ръкохватка за лесно поставяне на монодози кафе (т.нар. кафе на капсули)

Цвят: Черен
Мощност: 900 w – 110 волта / 16 бара помпа
Размер: 21 см (L) х 31 см (H) х 29 см (Д)

ПРОЧЕТЕТЕ  ПОВЕЧЕ >>

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons