Кафемашини Делонги 2018-03-21T08:01:07+00:00

Кафемашини  Делонги


Кафемашини Делонги са едни от най-добрите световно признати марки кафе и капучино мекъри. Дали ще използвате Вашата кафемашина Делонги в офиса или у дома е въпрос на предпочитание и личен избор, но доверявайки се на марката Кафемашини Делонги, Вие си осигурявате не просто най-добрия кафе мейкър, но и незбравимо преживяване отпивайки всяка една глътка кафе. Огромното количество екстри, които Кафемашини Делонги предлагат не е глезотия за клиентите, а резултат от дългогодишни изследвания и работа на огромен екип специалисти разработваши новите модели Кафемашини Делонги с една единствена цел – по-добро и по-добро кафе всеки път! Кафемашини Делонги са и всепризнат лидер в приготвянето на капучино и топъл шоколад. Поради тези си комплексни качества Кафемашини Делонги са най-добрия и предпочитан избор както за офиса, така и за дома.

кафемашини делонги

  • Капучино система
  • Тиха интегрирана кафемелачка
  • Кафе на зърна или смляно кафе
  • Регулируема температура на напитката
  • Регулируемо количество кафе
  • Регулируемо количество вода
  • Регулируема кафе опаковка
  • Автоматично изключване

Кафемашини Делонги – Toп Италианско качество, новаторски дизайн, гаранция за перфектна подготовка всеки път – това е, което прави Кафемашини Делонги истински лидер в света на кафето. Всяко еспресо, капучино и лате макиато е уникална тръпка, персонализирана за вас. Нашите супер-автоматична модели са част от пълната гама от Кафемашини Делонги за всеки повод. Те правят любимите си кафе напитки само с натискането на един бутон, осигуряващ качеството, което ще се свърже с кафенето, офиса или  в собствения си дом. Ние винаги се стремим да ви дадем най-доброто, отговарящо на текущите Ви нужди и предвиждане на бъдещите Ви такива.

Кафемашини Делонги – Тихи и надежни

Kafemashini-delongi-magnifica-1Най-добрата кафемашина за офис от ново поколение със всички възможни екстри!

“CRF Technology”  – компактно , надеждно, свежо

С CRF технологията Кафемашини Делонги разполагат с компактна система за смилане –  Tubeless System. Тъй като кафените зърна се смилат на момента незабавно на Tubeless системата винаги гарантира перфектната чаша кафе, с перфектен аромат на идеалната температура.

Функция незабавно ПРЕТОПЛЯНЕ

Тази специална функция загрява в основата на Кафемашини Делонги , като се гарантира, че машината е винаги в идеалната температура за еспресо, без значение колко време е интервала между чашите.


Кафемашина ДЕЛОНГИ Магнифика – свържете се с нас за да разберете как да получите БЕЗПЛАТНО тази кафе машина!


Последните предложения от Кабо Верде

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons