КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE DELICATO 2018-03-21T08:01:10+00:00

КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE DELICATO

Перфектен микс от сила и мекота

КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE DELICATO е кафена смес със сладък, мек и отпускащ вкус. Специален процес за приготвяне на кафе и комбинация от абсолютно прецизно мелене, в резултат на които се получава невероятн обикновено или дълго еспресо, с постоянен каймак..

кафе-lavazza-delicato-1aПерфектен микс от мекота и сила.

 • LAVAZZA BLUE DELICATO – Смес: Съчетание на най-високо качество бразилска Arabica (40%), и азиатска робуста кафе (60%).
 • LAVAZZA BLUE DELICATO – Аромат и вкус:
  Ароматен и сладък.
 • LAVAZZA BLUE DELICATO – Плътност:
  Гъсто и плътно.
 • LAVAZZA BLUE DELICATO – Каймак:
  Дебел, устойчив, копринеа и сладък.
 • LAVAZZA BLUE DELICATO – Предимства при пиене: Сладост и аромат.

Кафе Lavazza BLUE
 е изключителна система, предназначена за пазара на автоматични кафемашини за кафе за офиса и кафе за дома. Тя се състои от серия от модерни кафемашини и уникален асортимент от  кафе на капсули, сред които е и КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE DELICATO ,  който е създаден от специалистите на Lavazza, породен от истинската италианска страст към кафе еспресото.

В офиси, магазини, фирми, малки и големи общности, както и на обществени места с високаконсумация на кафекафе Lavazza BLUE е лесен и прост за използване продукт, с който постигате перфектно кафе еспресо достъпно за всеки.

Помислете дали не бихте искали да имате това оригинално италианско усещане и в дома си!

Други продукти свързани с КАФЕ КАПСУЛА LAVAZZA BLUE DELICATO

Любопитни факти за кафето:

Класацията на престижното медицинско списание American Journal of Clinical Nutrition (AJCN) нарежда кафето сред шестте най-известни храни и продукти, съдържащи антиоксиданти. Резултатите от последните научни изследвания показват висока бионаличност на антиоксиданти в кафето (полифеноли) – учудващо повече дори и от редица други напитки (кафе 200 мг – 100мл; зелен чай 115 мг – 100мл; плодов сок 34 мг – 100мл).

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons