КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE INTENSO 2018-03-21T08:01:10+00:00

КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE INTENSO

Перфектен микс на вкус и мекота.

КАФЕ КАПСУЛА LAVAZZA BLUE INTENSO Иновативната система за приготвяне на кафе се получава особено интензивен, кремаво еспресо, с постоянен и балансиран послевкус.

кафе-капсула-за-офис-lavazza-intenso-1aПерфектен микс на вкус и мекота.

 • LAVAZZA BLUE INTENSO – Смес: Съчетание на отлично кафе Арабика от Бразилия и Централна Америка (40%) и Робуста от Югоизточна Азия (60%).
 • LAVAZZA BLUE INTENSO – Аромат и вкус:
  Дълбок и шоколадов.
 • LAVAZZA BLUE INTENSO – Плътност:
  Гъста и твърда.
 • LAVAZZA BLUE INTENSO – Каймак:
  Интензивен, устойчив и златист.
 • LAVAZZA BLUE RICCO – Предимства при пиене: Плътен и траен аромат и послевкус.

Кафе Lavazza BLUE е изключителна система, предназначена за пазара на автоматични кафемашини за кафе за офиса и кафе за дома. Тя се състои от серия от модерни кафемашини и уникален асортимент от  кафе на капсули, който е създаден от специалистите на Lavazza, породен от истинската италианска страст към кафе еспресото.

В офиси, магазини, фирми, малки и големи общности, както и на обществени места с високаконсумация на кафекафе Lavazza BLUE е лесен и прост за използване продукт, с който постигате перфектно кафе еспресо достъпно за всеки.

Перфектен микс на вкус и мекота.

КАФЕ КАПСУЛА LAVAZZA BLUE INTENSO Иновативната система за приготвяне на кафе се получава особено интензивен, кремаво еспресо, с постоянен и балансиран послевкус.

Други продукти свързани с КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA BLUE INTENSO

Любопитни факти за кафето:

Доскоро действието на кафето се свързваше предимно с наличието на кофеин в него.
В последните години, обаче, учените все по-често изтъкват и ролята на антиоксидантите в него. Данните от изследванията на съдържанието и действието на кафето доказаха редица ползи, които умерената консумация на кафе напитки носи на организма. Освен познатото тонизиращо тялото и стимулиращо ума действие, учените посочват чашата ни кафе и като основен източник на антиоксиданти в съвременното меню.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons