Кафемашина Lavazza LB 800 2018-03-21T08:01:10+00:00

Автоматична кафемашина за офис Lavazza LB 800


kafemashina-lavazza-LB800Кафемашините Lavazza ®  носят вкуса на кафе-сладкарница в дома. Lavazza ® Blue LB 800 е съкратена версия на Lavazza ® Blue LB 1000, кафемашина подходяща за малки офиси или домашно ползване. Въпреки компактния си размер, кафемашината Lavazza LB 800 има всички същите характеристики като кафемашината Lavazza LB 1000, включително чучур за парна и резервоар за 1200 куб.см вода. Тази машина е добре дошло допълнение към всяка кухня във всеки дом.

Перфектна кафемашина за инстантно кафе за малък офис.
На първо място, тя е компактна и напълно подходяща за офиси, с по-малко от 50 работници и служители. След това, и най-важното е, предполагам, че това ще повиши продуктивността на служителите ви, тъй като произвежда освежаващ вкус.

Оказва се,че Lavazza LB 800 e много добра кафемашина. Поради малките си размери е доста лесно преносима и не бихте имали никакво затруднение да я поставите дори и в кабинета си. Тя може не само да прави кафе, но също така и кафе на капсули, което също е голям плюс.

С натискането на един бутон, сте в състояние да получите кафе с автентичен италиански вкус. Да, най-доброто нещо за тази кафемашина всъщност не е малкият размер или външен вид, или негйната преносимост, а вкусът на кафето, което излиза от тази прекрасна кафемашина. Вкусът е наистина сравним с освежаващо  италианско докосване. Можем да гарантираме за това, тъй като сме инсталирали тази кафемашина в множество офиси откъдето имаме само положителни отзиви. Някои от клиентите ни смятат, че след като е инсталирана кафемашината в офиса им, продуктивността на служителите им е нарастнала.

Помислете дали не бихте искали да имате това оригинално италианско усещане и в дома ви!

 При определени условия се предоставя безплатно!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Hide Buttons