Кафе на капсули Espresso Rosso

Неподправен кафе букет с наситен аромат и разкошен вкус. Идеално еспресо, съчетано със сладост и сила. Espresso Rosso е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.

Кафе Espresso Rosso,  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.


Кафе на капсули Espresso Nero

Бленд, получен от 100% Arabica, предлагащ богатство на вкус и благоухание. Изключително кафе с изтънчен аромат и балансиран отенък на подправки. SPETEMA Nero е създаден да задоволи и най-високите изисквания на истинските ценители на кафе.

Кафе SPETEMA Espresso Nero, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.


Кафе на капсули Espresso Crema

Балансиран бленд с деликатен аромат и плътен каймак. Перфектната комбинация от фин привкус и кафено удоволствие. Богато и хармонично кафе, предлагащо неповторима еспресо напитка, характерна за SPETEMA Coffee POD System.

Кафе Espresso Crema,  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.


Кафе на капсули Espresso Decaffeinato

Кафе SPETEMA Decaffeinato запазва характерната рецептура на SPETEMA, като при него е отстранен кофеиновият компонент, без това да повлияе на вкусовите му качества и аромат. Леко и ароматно кафе, на което може да се насладите по всяко време на деня.

Кафе SPETEMA Decaffeinato, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.


Кафе Спетема с екзотичен аромат


Кафе на капсули с аромат на Ванилия

Фино кафе еспресо, което съчетава сладостта на кафето и нежния аромат на истинската натурална ванилия. Благодарение на специалното изпичане, в бленда кафе еспресо ванилия изпъква мекият и деликатен кафеен вкус, последван от изтънчен и чувствен финал. Кафе Espresso Vanilia, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.


Кафе на капсули с аромат на Лешник

Специално подбрана кафена селекция с деликатен лешников аромат. Изключително кафе с плътно тяло и изненадващо дълъг послевкус. Перфектна комбинация от богатство на аромат и фино кафено удоволствие. Кафе Espresso Hazelnut, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.


Кафе на капсули с аромат на Шоколад

Балансиран бленд от първокласни сортове кафе, за напитка с плътно тяло и нежен привкус на шоколад. Пълното изпичане на зърната извлича цялото богаство на какаови аромати от този бленд. Идеално кафе еспресо, с лека сладост и приятна мекота. Кафе Espresso Chocolate, е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Останете очаровани, с удивително дълъг послевкус.


Кафе на капсули с аромат на Череша

Уникална селекция от висококачествени сортове кафе с живителен и освежаващ аромат на череша. Кадифен еспресо-еликсир, притежаващ динамика и елегантност. Изненадваща комбинация от плътно тяло и фин сладък вкус. Кафе Espresso Cherry (кафе Еспресо Череша),  е кафе с подчертана плътност за несравнимо усещане. Оставете сетивата си да се насладят на всяка капка от вълшебната напитка. Ще останете очаровани.


Зелено Кафе Спетема


Зелено Кафе на капсули Спетема – за отслабване

Зелено кафе  “SPETEMA Green Coffee” е 100% натурален продукт, който ефективно помага за намаляване на излишното тегло. Зеленото кафе е продукт, чиито качества и употреба мнозина все още не познават. Зеленото кафе “SPETEMA Green Coffee” всъщност представлява специално обработени сурови, неизпечени, кафеени зърна.Те са изключително богати на хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговата нарастваща популярност най-вече в натуралната козметика.