КАФЕ НА ЗЪРНА ЗА ОФИСА

ДОСТАВКА НА КАФЕ ЗА ОФИСА ОТ CABO VERDE

Кафе за еспресо, специална комбинация от подбрани сортове арабика и робуста, нашата запазена марка. Кафето се произвежда на най-модерната инсталация в Южна Европа.

БЕЗПЛАТНА ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ В ОФИСА ВИ !!!

Възползвайте се от възможността да поръчате безплатна дегустация на кафе във Вашия офис на територията на гр.София! Обадете ни се на телефон

0897 96 55 55

С кафе на зърна Cabo Verde ще подобрите атмосферата на работното си място тъй като оригиналния му аристократичен аромат има способността да освежава и вдъхновява служители, клиенти и бизнес партньори. Ще направите впечатление на човек с тънко усещане към наистина доброто и хубаво кафе.

Кафе на зърна
Кафе на зърна
Кабо Верде Кафе на зърна
Консумативи

Кафе на зърна Cabo Verde е марка кафе съставена от специално селектирани от най-добрите сортове кафе арабика в топ кафените региони в света.  Тъй като е специално приготвена смес изпечена под щателен контрол, кафе на зърна Cabo Verde доставя изтънчен аромат, плътен вкус и несравнимо удоволствие при всяка една глътка кафе

КАФЕ ЗА ОФИСА

  • Безплатна дегустация в офиса

  • Безплатна кафе машина

  • Cabo Verde Офис пакет

  • Ремонт на кафемашини

  • Кафе на капсули

  • Кафе на зърна

КАПСУЛИ ЗА КАФЕ    СОФИЯ

Разгледайте част от нашите предложения в за капсули за кафе, част от които имат екзотичен привкус и със сигурност биха изострили вкусовите Ви рецептори до край при отпиване на всяка една глътка.

КАФЕ МАШИНИ С КАПСУЛИ    ДОСТАВКА НА КАФЕ ЗА ОФИСА

Кабо Верде предлага на клиентите си едни от най-добрите кафемашини с капсули. Попитайте как можете да получите БЕЗПЛАТНА кафемашина за офиса – свържете се с нас ТУК! Ако пък желаете първо да опитате преди да поръчате, можете да се възползвате от нашата БЕЗПЛАТНА ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ на място във Вашия офис!

ESPRESSO

КАФЕ НА ЗЪРНА

БЕЗПЛАТНА

КАФЕ МАШИНА ЗА ОФИСА

ДЕГУСТАЦИЯ

НА КАФЕ В ОФИСА

РЕМОНТ

НА КАФЕ МАШИНА